O KOMPANIJI

“Beokolp” d.o.o. Beograd je preduzeće u Srbiji koje se bavi distribucijom štampanih medija, knjiga, CD i DVD. Preduzeće je osnovano 1997.godine, od svog osnivanja do danas postigli smo da u ukupnom tržištu štampe, na nacionalnom nivou, budemo jedan od najvećih distributera.
Sva izdanja plasiramo na više od 8400 maloprodajnih objekata na teritoriji Republike Srbije. Snabdevamo kako malo trgovinske radnje, tako i velike sisteme kao što su Mercator, Corner kiosk, Aman, Domaća trgovina, Dufry, Gomex, Inmedio, Univerexport, benzinske stanice NIS, OMV, Eco Srbija, Knez Petrol, MOL, BS Petrol, kladionice Mozzart…
Bavimo se izvozom srpske štampe na teritoriju Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova i Metohije.
Više od dve decenije iskustva na tržištu distribucije štampe nam je pomoglo da poslovanje proširimo u delu prodaje razne robe široke potrošnje poznatih robnih marki (Orbit, Gillette, Nes cafe) kao i uvozom konditorskih proizvoda iz Španije, Italije, Poljske, Slovačke, Turske, Grčke, Rusije i Ukrajine.
Posedujemo vozni park od preko 180 dostavnih vozila koja svakodnevno vrše dostavu štampe i druge robe MP objektima na teritoriji cele Republike Srbije.
Imamo distributivne centre u svim većim gradovima u Republici Srbiji i regionu koji garantuju brzu i efikasnu dostavu štampe i druge robe.

Build your dream website today.